4. oktober 2017

Om oss

Kjerringøy Rorbusenter har tatt i mot rorbugjester i mer enn 20 år. Og det er lett å finne oss; der veien stopper lengst nord på Kjerringøy, holder vi til. I en svært hyggelig vik som heter Tårnvik.

Sommeren 2016 fant bodøværing Kjetil Strand Kjerringøy Rorbusenter til salg. Og tre uker senere kjøpte han det sammen med Øyvind Norseth og Stig Haug fra Oslo. Kjetil Strand tok rorbuvert rollen hele det første året, og fikk fart på både stemningen, omsetningen og konferansedriften.

I dag er det Hanne, Øyvind og Stig som er sentrale i driften av Kjerringøy Rorbusenter, og her kan du lese litt mer om mannskapet;

Hanne Alstad
Rorbudronninga
Hanne er vår driftssjef og hun du garantert møter når du kommer til oss. Hanne er fra Bodø, har rikelig med energi og veldig opptatt av at du som gjest spiser deg mett, sover godt og at du tar med deg noen fine minner fra oppholdet på Kjerringøy Rorbusenter. Skulle en sjark få motorstopp, en dass gå tett eller noen gjester skulle trenge hjelp med krabbefiske. Ja, så er ikke det noe problem, Hanne er jo der! Hun har flere års arbeidserfaring fra hotell- og restaurantbransjen, og er utdannet bedriftsøkonom.
Øyvind Norseth
Los
Øyvind er både styreformann og ordensmann. Regnskap, avtaler, forskrifter, rutiner og systemer, Øyvind både kan det og liker det! I tillegg er han en skarp kniv når det gjelder å tenke lurt, enkelt og praktisk. Kjerringøy Rorbusenter trenger Øyvind!
Stig Haug
Dekksgutt
Stig har både praktisk og estetisk sans. Eller for å si det på en annen måte, han kan både bruke motorsag og symaskin. På Kjerringøy Rorbusenter er Stig ansvarlig for all oppgradering, oppussing og utbygging. Og for si det slik han har ikke ligget på latsiden!

Her er et kart over rorbusenteret vi driver!

Oversiktskart Kjerringøy Rorbusenter