12. mars 2018

Ledig stilling

Kafé / pub – ansvarlig

Kjerringøy Rorbusenter ligger idyllisk til ytterst på Kjerringøy. Vi har overnatting for opp til 50 personer, konferansesenter og kafé/pub.

I sommersesongen fra 1. mai – 1. oktober trenger vi en energisk og strukturert kafé / pub – ansvarlig, som sammen med driftssjef skal sørge for at våre gjester får et rorbuopphold de ikke vil glemme på en stund.

Arbeidsoppgaver:
Ansvarlig for kjøkken / servering / bemanning.

Våre overnattingsgjester skal ha frokost, lunsj og middag. I tillegg har vi åpen pub/café i helgene og på hverdager i juni/juli/august. Du får ansvaret for å utforme bemanningsplan, opplæring av ansatte, gjøre innkjøp, strukturere lager og vareforbruk, og gjøre økonomiavregning. Du trenger ikke være utdannet kokk, men du må like å lage enkel, god mat.

Sammen med driftssjef, organisere hverdagen og planlegge ressursene ut i fra forventet besøk og trafikk. Lage vaktlister, lære opp vikarer og følge dem opp. Legge opp gode rutiner.

Jobben:
Vi søker etter en blid og serviceorientert person som kan ta ansvaret for at gjestene våre får god mat og god service når de er hos oss. Vår meny er enkel, men vi er kjent for at det vi serverer er godt. Vi er kjent for god service og glimt i øyet, så det bør du også ha.

Trafikken hos oss er avhengig av sesong og om det er fint vær, så det vil bli både stillere perioder og fullt trøkk. I stillere perioder vil du ha mulighet til å utforske fantastisk natur på sjøen og i fjellet, så interesse for friluftsliv er ingen ulempe.

Kost og losji:
Dekkes av Kjerringøy Rorbusenter. Du vil disponere egen bopel på rorbusenteret.

Egenskaper:
– Du må være strukturert og ansvarsbevisst og vite hvordan du skal organisere bemanning og drift på en optimal måte
– Fleksibel er viktig, da det er mange ulike oppgaver på et rorbusenter og man må ta et tak der det trengs.
– Blid – fordi god service er noe av det vi satser aller mest på
– Løsningsorientert – med ulike kunder og forskjellige produkter må man ofte tenke kreativt for å finne gode løsninger
– Datakyndig – vært kjent med bruk av data for å effektivt kunne bruke vårt innkjøpssystem, gjøre dagsoppgjør, kommunisere på e-post osv.
– Sertifikat på bil

Arbeidserfaring:
Du har tidligere hatt ansvar for å organisere drift av hotell eller restaurant.

Periode:
Fra 1. mai – 30. september
Lønn etter avtale.

Søknad:
Send kort søknad med CV til
Styreformann Øyvind Norseth
E-post: oyvind@kjero.no
Tel: 901 44 444

Om Kjerringøy Rorbusenter:
Vårt mål er å bli et rorbusenter som folk snakker om. Vi serverer enkel, men god mat. Vi ønsker å bli kjent som et sted hvor det skjer mye, med hyggelige ansatte som utstråler godt humør. Vi vil gi gjestene et innholdsrikt opphold, og har derfor lagd ulike aktiviteter på senteret. Fra 1. mai ligger skuta «Moholmen» ved vår brygge, klar for å ta med gjestene våre på spennende fisketurer.

Nye Kjerringøy Rorbusenter AS
Tårnvik
8093 Kjerringøy
Org nr: 917234884 MVA